WIDO foto

Over ons

WIDO kranenverhuur beschikt over een breed scala mobiele telescoop kranen met een capaciteit tussen 5 en 150 ton. Het gamma omvat naast AT-kranen van met name Liebherr, Tadano (Faun) en Grove ook diverse snelmontagekranen van Spierings mobile cranes alsmede roterende verreikers, rupskranen, (telescoop,schaar,rups)-hoogwerkers en kleine industriekranen tot 10 ton, die uiterst geschikt zijn voor hijswerk in gebouwen met een lage ingang en weinig hijshoogte.

Wij leveren hijsoplossingen voor zowel de bouw als de industrie. Alle kranen voldoen aan de wettelijke eisen en worden jaarlijks door Aboma gekeurd. Ook zijn onze hijskranen standaard voorzien van een Orlaco-camera/monitorsysteem en beschikken we over een ruim assortiment hijsmaterialen. Diverse hulpgereedschappen/ hijsplannen en tra’s zijn naar wens leverbaar. Wij kunnen ook het stikstof en CO2 verbruik uitrekenen.

Geschiedenis van WIDO

WIDO kranenverhuur is in 1958 opgericht door Henk Doornenbal. In 1987 heeft Jan Heijting Senior het mooie bedrijf uit Ressen-Bemmel overgenomen. In 2020 is het stokje officieel overgedragen aan de derde generatie en gaan op dezelfde voet verder. Inmiddels is het familiebedrijf alleen maar groter geworden en blijft groeien. Waaronder het uitbreiden/vernieuwen van het wagenpark en inspelen op de huidige markt. ‘WIDO betekend ontzorgen’.

De dienstverlening van WIDO kranenverhuur gaat ver. Korte lijnen en snelle besluitvorming. Omvangrijke projecten, werken in kleine ruimtes, het werken met grote objecten, het verplaatsen van zeer kostbare installaties: bij WIDO is het allemaal mogelijk. Wij werken met modern materieel en nemen daarbij alle wettelijke eisen en veiligheidsmaatregelen in acht.

Wij werken met een groot team van sterk gemotiveerde mensen. Onze machinisten en chauffeurs volgen via ons verschillende opleidingen waardoor wij kwaliteit en veiligheid kunnen blijven garanderen.

Veiligheid

Veiligheid en kwaliteit staan bij WIDO altijd voorop! Wij werken met groot en zwaar materieel. De eisen die wijzelf, en ook onze relaties stellen aan kwaliteit en veiligheid waarborgen wij o.a. met verschillende certificeringen. Hiermee bent u bij WIDO verzekerd van een veilige en effectieve uitvoering van de ons toevertrouwde werkzaamheden.

Wij zijn door VVT (Vereniging Verticaal Transport) officieel erkend als betrouwbaar kraanbedrijf. De VVT is de brancheorganisatie voor bedrijven werkzaam in het verticaal transport. Minimaal een keer per jaar worden wij onderworpen aan een audit waarbij alle facetten van onze organisatie zowel intern als extern worden getoetst. Erkend Leerbedrijf.

Onze mobiele kranen en overige materieel voldoen aan de hoogste eisen. Wij investeren in de kennis en opleiding van onze mensen. Zo volgen machinisten van WIDO na hun machinistenopleiding verschillende trainingen. Zo blijven wij doen aan de vereisten van vakbekwaamheid en professionaliteit.

Download hier onze certificaten:
VCA
NIWO
Erkend Leerbedrijf