Vacature Intern transport specialist

Wat wij zoeken in een intern transport specialist

WIDO is op zoek naar een gedreven intern transport specialist voor de ondersteuning en uitvoering van het interne transport. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het houden van toezicht op de dagelijkse uitvoering van het transport en de ondersteuning hiervan. Daarnaast wordt er verwacht dat transportprocessen worden gemonitord en worden geoptimaliseerd waar mogelijk. Wij zijn op zoek naar een persoon die nauwkeurig en resultaatgericht te werk gaat. Naast de monitoring en optimalisatie verwachten we dat jij de wensen en behoeftes van ons en onze klanten in acht neemt.

WIDO is op zoek naar:

  • Een persoon zonder een 9 tot 5 mentaliteit
  • Iemand die weet van aanpakken
  • Een persoon die flexibel is in de te werken uren
  • Iemand die klantvriendelijk is en resultaatgericht te werk gaat
  • Iemand die beschikt over eigen vervoer

Wat wij een intern transport specialist bieden

Bij WIDO bieden we een informele werksfeer met een leuk en jong team. Je zal daarom altijd omringd zijn door gezellige collega’s. Daarnaast zijn onze functies uitdagend van aard en is er een hoop ruimte om te groeien, zowel op persoonlijk als op professioneel gebied. Bij WIDO geloven we in het leveren van mooi en verzorgd werk en zijn we gericht op groei in de industrie. Bij ons zal je daarom mooie werkzaamheden verrichten en zijn er veel mogelijkheden wat betreft werkzaamheden en functies. Voor een idee van deze werkzaamheden kun je kijken op onze website, hier staan mooie projecten op vermeld voor een aantal toonaangevende klanten.

Daarnaast ben je bij WIDO gegarandeerd van een werkgever die geeft om haar mensen en geniet van lange dienstverbanden en loyale werknemers. Wij bieden verder marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Ben je enthousiast geworden van de zojuist genoemde werkzaamheden, arbeidsvoorwaarden en functievereisten voor deze functie als intern transport specialist, dan vragen we je om contact met ons op te nemen. Dit kan via de telefoon, de e-mail of simpelweg door onderstaand contactformulier in te vullen.

Intern transport specialist - wagen van WIDO

Contactformulier