Vacature Monteur bedrijfsvoertuigen/kranen

Wat wij zoeken in een monteur bedrijfsvoertuigen/kranen

WIDO is op zoek naar een gedreven monteur voor de bedrijfsvoertuigen, hoogwerkers en kranen. Het betreft een functie met zeer gevarieerde werkzaamheden. Je wordt allrounder in een groeiend bedrijf, wij zoeken een gedreven iemand met ruime kennis en ervaring m.b.t. het onderhoud van zware voertuigen.

WIDO is op zoek naar:

  • Een persoon zonder een 9 tot 5 mentaliteit en flexibel is in de te werken uren.
  • Iemand die weet van aanpakken wat betreft reparatie en onderhoud van Kranen, Vrachtwagens, Opleggers, Hoogwerkers, Heftrucks en Personenwagens.
  • Een persoon die diagnose kan stellen en storingen kan oplossen zowel in de werkplaats als ook op locatie.
  • Iemand met een MBO of LBO+ niveau, een Rijbewijs BE (bij voorkeur Rijbewijs CE).
  • Een persoon die zowel in teamverband als ook zelfstandig de werkzaamheden kan verrichten.

Wat wij een monteur bedrijfsvoertuigen/kranen bieden

Bij WIDO bieden we een informele werksfeer met een leuk en jong team. Je zal daarom altijd omringd zijn door gezellige collega’s. Daarnaast zijn onze functies uitdagend van aard en is er een hoop ruimte om te groeien, zowel op persoonlijk als op professioneel gebied. Bij WIDO geloven we in het leveren van mooi en verzorgd werk en zijn we gericht op groei in de industrie. Bij ons zal je daarom mooie werkzaamheden verrichten en zijn er een hoop mogelijkheden wat betreft werkzaamheden en functies. Voor een idee van deze werkzaamheden kun je kijken op onze website, hier staan een hoop mooie projecten op vermeld voor een aantal toonaangevende klanten.

Daarnaast ben je bij WIDO gegarandeerd van een werkgever die geeft om haar mensen en geniet van lange dienstverbanden en loyale werknemers. Wij bieden verder marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Ben je enthousiast geworden van de zojuist genoemde werkzaamheden, arbeidsvoorwaarden en functievereisten voor deze functie als monteur bedrijfsvoertuigen/kranen, dan vragen we je graag om contact met ons op te nemen. Dit kan via de telefoon, de mail of simpelweg door onderstaand contactformulier in te vullen.

Contactformulier