WIDO foto

Toon:

Verhuur

Kraan verhuur

Op zoek naar een hijsoplossing voor zowel bouw als industrie? WIDO kraanverhuur kan u helpen. Wij zijn in het bezit van een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan materieel welke u kunt gebruiken ter ondersteuning van uw werkzaamheden. WIDO betekent ‘ontzorgen’, wij bieden u daarom een groot en gevarieerd aanbod aan, zodat u gegarandeerd bij ons terecht kunt voor elke klus. Wij zijn gespecialiseerd in het hijsen en verplaatsen van grote, zware en kostbare vracht. Hiernaast zijn wij ook uitstekend in staat om u te voorzien van kleiner, gespecialiseerd hijswerk of transport.

WIDO kraanverhuur beschikt over een breed scala aan mobiele telescoop kranen met een capaciteit tussen de 5 en 150 ton. Het gamma omvat AT-kranen van met name Liebherr, Tadano (Faun) en Grove. WIDO heeft ook diverse snelmontagekranen van Spierings mobile cranes alsmede roterende verreikers, rupskranen, telescoop, schaar en rups hoogwerkers. Ook bieden wij kleine industriekranen tot 10 ton aan, welke uiterst geschikt zijn voor hijswerk in gebouwen met een lage ingang en weinig hijshoogte.

Onze kranen

De kranen van WIDO zijn van de hoogste kwaliteit en worden altijd goed onderhouden, u bent dus verzekerd van een uitstekende kraan. Alle WIDO kranen voldoen aan de wettelijke eisen en worden jaarlijks gekeurd. Onze hijskranen zijn standaard voorzien van een Orlaco-camera/monitorsysteem. Naast kraanverhuur beschikt WIDO ook over een ruim assortiment aan hijsmaterialen. Bij ons kunt u diverse hijskranen, hoogwerkers, torenkranen, rupskranen en heftrucks huren. Diverse hulpgereedschappen, hijsplannen en TRA’s zijn ook naar wens leverbaar.

Wij zijn door VVT (Vereniging Verticaal Transport) officieel erkend als betrouwbaar kraanbedrijf. De VVT is de brancheorganisatie voor bedrijven werkzaam in verticaal transport. Minimaal één keer per jaar worden wij onderworpen aan een audit waarbij alle facetten van onze organisatie zowel intern als extern worden getoetst.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, kijk dan naar ons aanbod op deze pagina. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op.

WIDO

Heeft u vragen of interesse?
Neem contact met ons op!