WIDO foto

Machineverhuizingen

Verhuizen van machines tot complete installaties. Industriële verhuizing lastig? Bij WIDO is alles mogelijk. Wij hebben veel ervaring in machineverhuizingen en helpen u graag!

Machineverhuizingen WIDO, autolaadkraan geschikt voor een machineverhuizing.

Ons uitgebreide materieel en jarenlange ervaring stelt ons in staat om u te voorzien van goed uitgevoerde machineverhuizingen, intern of extern. De afdeling machine transport van WIDO B.V. bestaat uit moderne autolaadkranen, variërend in vermogen.

Experts in machineverhuizingen

Uw machine transport wordt op verzoek door onze gespecialiseerde chauffeurs uitgevoerd. De machines kunnen op de plaats van bestemming geplaatst worden met behulp van een autolaadkraan. Ook kunnen de machines op de door u gewenste plaats neergezet worden door middel van intern transport materiaal. Daarnaast beschikken alle auto’s over een huif welke door een, door onszelf ontwikkeld systeem, zeer snel geopend en gesloten kan worden. Dit stelt ons in staat snel en flexibel te werk te kunnen gaan.

Onze wagens zijn standaard voorzien van tankrollen, machineheffers en evenaars. Dit stelt onze chauffeurs in staat om zich in elke situatie te kunnen redden. Uw machine transport is daarom gegarandeerd van succes. Onze zwaarste autolaadkraan is ook geschikt voor het plaatsen van staalconstructies. Dit komt door de extra segmenten welke bij de auto aanwezig zijn. Met deze extra segmenten heeft deze kraan op 21 meter afstand nog een hijsvermogen van 3,2 ton.

Het plaatsen van machines en/of machinedelen op verdiepingen is voor onze chauffeurs ook geen probleem. Al onze wagens beschikken namelijk over een aanhanger waardoor het totale laadoppervlak al snel 37 vierkante meter omvat. 

Daarnaast beschikken wij over semi-diepladers en euro-diepladers voor speciale machineverhuizingen. Deze wagens hebben laadvermogens tot 60 ton. Voor particulieren zijn onze autolaadkranen geschikt voor bijvoorbeeld het transport van boten en of caravans.

Snel en flexibel

Wij zijn ons bewust dat uw machines belangrijk zijn voor de werkzaamheden die u, als bedrijf, verricht. Het is begrijpelijk dat u, de machineverhuizing, zo snel mogelijk uitgevoerd wilt hebben. Machineverhuizingen worden daarom snel en flexibel door ons ingepland en uitgevoerd. Zodat u, als bedrijf, snel weer aan de slag kan.