WIDO foto

Machineverhuizingen

Verhuizen van machines tot complete installaties. Industriële verhuizing lastig? Wij hebben veel ervaring hierin en helpen u graag!

De afdeling machine transport van WIDO B.V. bestaat uit moderne auto laadkranen variërend in vermogen. Alle auto`s beschikken over een huif welke door een door onszelf ontwikkeld systeem zeer snel geopend en gesloten kunnen worden.

Uw machines worden op verzoek door onze gespecialiseerde chauffeurs vervoerd, maar ook op de plaats van bestemming geplaatst m.b.v. of de autolaadkraan of ze worden op de door u gewenste plaats neergezet dmv van intern transport materiaal.

Standaard zijn bij onze wagens tankrollen, machineheffers en evenaars aanwezig. Onze zwaarste autolaadkraan is ook geschikt voor het plaatsen van staalconstructies, door zijn bij de auto aanwezige extra segmenten heeft deze kraan op 21 meter afstand nog een hijsvermogen van 3,2 ton.

Ook het op verdiepingen plaatsen van machines of machine delen is voor onze chauffeurs geen probleem. Alle wagens beschikken over een aanhanger waardoor het laadoppervlak al snel 37 vierkante meter omvat.

Ook beschikken wij over semi-diepladers en euro-diepladers voor speciale transporten met laadvermogens tot 60 ton. Voor particulieren zijn onze autolaadkranen geschikt voor bijv. het transport van boten en of caravans.