Artikel foto
10 maart 2020

Equipmentwagen: breed inzetbaar!

Onze nieuwste equipmentwagen is volledig ingericht voor elke klus. Deze equipmentwagen bevat materiaal voor intern transport, industriële verhuizingen, het plaatsen van (zware) machines en (de)montage. Naast ruimte voor materieel heeft deze equipmentwagen een groot aanbod aan gereedschappen aan boord. Je zult daarom niet snel zonder de juiste materialen en/of gereedschappen zitten, wanneer je met deze wagen op pad bent.

Een echte manus-van-alles kun je dus wel zeggen, geen klus is te gek als je met deze auto op pad bent. Met zijn eigen aanhanger kan deze wagen onze heftrucks of compactkranen zelf transporteren zodat deze nog breder inzetbaar is voor diverse klussen. 

Volledig van allen gemakken voorzien dus, wat WIDO de mogelijkheid geeft om flexibel te werk te gaan en uw problemen in no-time voor u op te lossen. De inzet van dit voertuig stelt WIDO in staat om op een compacte manier een groot arsenaal aan materieel mee te kunnen nemen. Zo zijn we met deze wagen op locatie altijd voorzien van de juiste spullen, zodat we uw klus nog beter en nog sneller aan kunnen pakken.

Een equipmentwagen huren, doet u uiteraard bij WIDO. Wij hebben jarenlange ervaring in de verhuur en het gebruik van equipmentwagens. Het besturen en vervoeren van zo een voertuig vraagt om specialistische kennis, u kunt daarom gebruik maken van onze chauffeurs. Deze chauffeurs zijn echte experts in hun vakgebied en beschikken daarnaast over de nodige certificaten. Zo bent u verzekerd van een goede en veilige uitvoering van uw werkzaamheden. U kunt ons aanbod bekijken op onze verhuur pagina. Weet u, niet helemaal precies wat u nodig heeft voor uw klus? Neem dan contact met ons op, dan zijn we u graag van dienst.