Artikel foto
5 juni 2020

Hoeflon C1: Wie het kleine niet eert is het grote niet weerd

Onze nieuwe Hoeflon C1: de kleinste krachtpatser in zijn klasse.

De Hoeflon C1 mini-hijskraan is klein maar krachtig! Door de compacte afmeting kun je deze minikraan op een aanhangwagen of in een bestelbus vervoeren. De kraan past in een lift waardoor het transport naar een verdiepingsvloer of het dak een eenvoudige klus is. Door de rupsbanden verplaatst de kraan zich makkelijk op een ruw oppervlak en veroorzaakt de kraan geen schade aan een al afgewerkte vloer.

De kraan is voorzien van smart software waardoor veiligheid op de werkplek gegarandeerd is. Deze smart software houdt in dat de display op de C1 constant aangeeft wat de kraan waarneemt. De gebruiker van deze kraan kan op dit display aflezen hoeveel procent hijscapaciteit er gebruikt wordt op welk moment, welke giekhoek gebruikt wordt en hoeveel massa er aan de haak hangt. Zo kan WIDO de veiligheid van het personeel en de gehele werkplek garanderen. De C1 is, door de hijscapaciteit van 550 kg, de ultieme oplossing voor het hijsen van glaspanelen en andere zware bouwmaterialen op moeilijk bereikbare plaatsen op een project.

Bent u nou benieuwd naar ons of andere werkzaamheden van ons. Neem dan een kijkje op onze projecten pagina of neem direct contact met ons op.