Artikel foto
22 januari 2020

Hoeflon C30E: onze nieuwste aanwinst

De Hoeflon C30E, een kraan die uniek is in zijn soort. De Hoeflon C30E hijst tot wel 9000 kg, terwijl de kraan zelf slechts 5600 kg weegt. De kraan is dus in staat om meer te tillen dan het eigen gewicht. Naast het enorme hefvermogen van deze compacte kraan, is deze ook nog eens volledig elektrisch. De elektrische aandrijving maakt deze kraan bij uitstek geschikt voor het gebruik in binnenruimtes. De kraan stoot namelijk geen schadelijke stoffen uit en verspreidt geen dieselgeuren. De grote accucapaciteit, door het gebruik van lithium batterijen, zorgen ervoor dat uw lang gebruik kan maken deze elektrische krachtpatser.

De voordelen van een Hoeflon C30E

De C30E is daarnaast een kraan met de mogelijkheid van een traploze stempel. De stempelpoten weten de eigen positie om de hijscapaciteit te kunnen bepalen. Het lage zwaartepunt en de uitschuifbare rups maakt de kraan wendbaar en flexibel, daarnaast kan deze kraan ook tegen een helling hijsen.

Nog even op een rijtje, een aantal kenmerken van de C30E. De kraan heeft uitschuifbare stempels, een afneembare ballast, een lithium accupakket en lasteenvoudige bediening. Daarnaast past de kraan met zijn geringe formaat door een dubbele deur, ideaal voor een klus binnen.

Een mini-hijskraan / compactkraan huren?

Een compactkraan huren, doet u uiteraard bij WIDO. Wij hebben jarenlange ervaring in de verhuur en het gebruik van mini hijskranen en compactkranen. Het besturen en vervoeren van zo een kraan vraagt om specialistische kennis, u kunt daarom gebruik maken van onze machinisten. Deze machinisten zijn echte experts in hun vakgebied en beschikken daarnaast over de nodige certificaten. Zo bent u verzekerd van een goede en veilige uitvoering van uw hijsuitdaging. U kunt ons aanbod bekijken op onze verhuur pagina. Weet u, niet helemaal precies welke kraan nodig is voor uw klus? Neem dan contact met ons op, dan zijn we u graag van dienst.