Artikel foto
13 oktober 2016

Asbest verwijdering Beethovenlaan

Op de Beethovenlaan in Arnhem heeft WIDO geassisteerd bij het verwijderen van Asbest. De jarenlange expertise van WIDO en het personeel heeft ons in staat gesteld om deze werkzaamheden nauwkeurig en zorgvuldig uit te kunnen voeren. Asbest verwijdering heeft verschillende voordelen. Zo komt het ten goede aan de leefbaarheid en dus ook de waarde van onroerend goed. Daarnaast komt het ten goede van de verbetering van het milieu en onze leefomgeving. Wij kunnen u in contact brengen met gerenommeerde asbest sanering bedrijven.

De kosten van asbest verwijdering kunnen, afhankelijk van de situatie, hoog uitvallen. Echter zijn er verschillende vormen van subsidie (voor particulieren en bedrijven) die verkrijgbaar zijn om deze kosten (deels) te kunnen vergoeden. WIDO zal u, als klant, zoveel mogelijk ondersteunen en verwijderd enkel de asbest die verwijderd moet worden.

Dit uiteraard op een goede, nauwkeurige en snelle manier, zodat u snel een verbetering ervaart van uw leefcomfort en uw gezondheid. Tijdens het uitvoeren van deze werkzaamheden werken wij met deskundig personeel welke allen de benodigde certificaten en kennis hebben, om zo de veiligheid van u en ons personeel te kunnen garanderen.

Dit project illustreert onze werkzaamheden en onze ervaringen, bent u nou benieuwd naar ons of andere werkzaamheden van ons. Neem dan een kijkje op onze projecten pagina of neem direct contact met ons op.