Artikel foto
20 juni 2022

Dag van de Bouw 2022

Het was een mooie dag, zaterdag de 18e juni in Heteren en er zijn veel mensen gekomen om samen met ons en onder andere Kuijpers Bouw Heteren een groot feest te bouwen. 

Wethouder Dimitri Horsthuis-Tangelder van Gemeente Overbetuwe opende de Dag van Bouw door samen met Kuijpers Bouw Heteren en WIDO Kranenverhuur onder begeleiding van een orkest de vlag te hijsen. 

De Dag van de Bouw is een open dag waarop mensen de mogelijkheid krijgen om achter de schermen bij een bouwproject te kijken. Normaal gesproken geldt op een bouwplaats een verboden toegang maar op de Dag van de Bouw krijgt iedereen de mogelijkheid om achter de schermen te kijken. 
Zaterdag 18 juni 2022 werd de Dag van de Bouw georganiseerd in Heteren bij Nieuwbouw Het Kwadrant. Het Kwadrant is een gebouw met 3 en 4 bouwlagen. De onderste laag is bedoeld voor winkels, een nieuwe bibliotheek en horeca en de bovenste twee tot 3 lagen zijn koopappartementen. 

Er werd ook veel georganiseerd voor de jongeren, zij hebben kennis kunnen maken met de bouw en waren enorm onder de indruk van de mogelijkheden. De jongeren hebben zaterdag veel kunnen leren van de uitleg van onze collega’s en de collega’s van de andere bedrijven die aanwezig waren.

Onze dank gaat uit naar de organisatie van de Dag van de Bouw.