Artikel foto
2 oktober 2016

Dakpannen reiniging Doornenbal

WIDO heeft de reiniging van de dakpannen van een woning in Doornenbal verzorgd. WIDO heeft het materiaal aangeleverd en de reiniging is uitgevoerd door ChemDry. De ervaring en expertise van WIDO stelt ons in staat, deze klus zorgvuldig en nauwkeurig uit te voeren.

De reiniging van de dakpannen is uitgevoerd in samenwerking met ChemDry. Reiniging van dakpannen heeft een aantal voordelen. Zo verkleint de reiniging de kans op lekkages als gevolg van haarscheurtjes en barsten en verlengt het de levensduur van het dak. Daarnaast blijft de isolatie van het dak beter beschermd en behoudt het dak een mooie uitstraling. 

De partij die in samenwerking met WIDO de schoonmaak voor zijn rekening heeft genomen is ChemDry. Dit is een schoonmaakbedrijf uit Huissen, welke door haar jarenlange ervaring en expertise een expert is geworden in het schoonmaken van bedrijfspanden en particuliere panden. Bij WIDO vinden we het uitermate belangrijk dat er een goede samenwerking is tussen lokale bedrijven, hiervan was zeker sprake tijdens onze samenwerking met ChemDry. Door de samenwerking met andere partijen kunnen wij ons aanbod vergroten en zijn we in staat om de klant nog beter te helpen. Voor deze werkzaamheden hebben wij onze mobiele telescoopkraan ingezet. Deze kraan heeft de mogelijkheid om de schoonmakers op een goede plek op het dak te krijgen, zodat de dakpannen zorgvuldig gereinigd konden worden. Een leuke, uitdagende en bijzondere klus met een fijne samenwerking.

Dit project illustreert onze werkzaamheden en onze ervaringen, bent u nou benieuwd naar ons of andere werkzaamheden van ons. Neem dan een kijkje op onze projecten pagina of neem direct contact met ons op.