Artikel foto
24 oktober 2016

Groot materieel: ketel hijsen voor ziekenhuis Rivierenland in Tiel

WIDO werd gevraagd om een ketel te hijsen, aangezien de lekbak aan vervanging toe was. Voor ziekenhuis Rivierenland in Tiel hebben wij een ketel gehesen met onze nieuwe Tadano ATF 70G-4. Deze ketel diende 15 centimeter te worden opgetild. Waarna de lekbak gewisseld kon worden met onze autolaadkraan. WIDO beschikt over het juiste materieel om deze klus uit te kunnen voeren en beschikt daarnaast over voldoende ervaren machinisten.

Deze nieuwe mobiele telescoopkraan heeft een 52,1 meter lange hoofdmast en 2 motoren. De kraan laat asbelastingslimieten toe van van maximaal 10 ton zonder enige problemen. Deze Tadano ATF 70G-4 is de snelste interventiekraan bij uitstek, ideaal voor een klus zoals deze.

Het hijsen van een ketel, lijkt wellicht een lastige klus. Voor WIDO is dit echter een koud kunstje. De klus is met kennis en kunde uitgevoerd door onze ervaren machinisten. Bent u, als bedrijf, ook op zoek naar een mobiele telescoopkraan? Bekijk dan ons verhuur aanbod. Weet u niet precies welke kraan passend is voor uw klus? Neem dan contact met ons op.