Artikel foto
12 maart 2020

Luchtbehandelingskasten plaatsen op verdiepingsvloer

Luchtbehandelingskasten plaatsen

Het plaatsen van luchtbehandelingskasten op een verhoging, op een verdiepingsvloer, een leuke uitdagende klus. De veelzijdigheid van WIDO en haar personeel heeft ons in staat gesteld deze klus nauwkeurig en zorgvuldig uit te voeren.

De Hoeflon C6

WIDO heeft luchtbehandelingskasten geplaatst op een verdiepingsvloer voor een klant. Deze luchtbehandelingskasten kunnen worden ingezet om de lucht te zuiveren en/of te koelen of te verwarmen. Deze kasten dienden bij onze klant te worden neergezet op een verdiepingsvloer, waardoor er dus op grote hoogte moest worden gewerkt. Deze hoogte is bereikt doordat een verreiker onze Hoeflon C6 binnen in het gebouw kon zetten. Vanuit deze positie heeft de Hoeflon C6 met een speciaal lepelbord deze luchtbehandelingskasten op de verdiepingsvloer weten te zetten. De Hoeflon C6 is een compactkraan, een echte alleskunner. Met een hijscapaciteit van maar liefst 3000 kg en een maximale hijshoogte van 16 meter, is deze kraan breed inzetbaar. Daarnaast heeft dit voertuig verstelbare stempelpoten, waardoor de kraan altijd in een optimale positie staat. Deze kraan is een echte krachtpatser, hij is namelijk in staat om meer te tillen dan het eigen gewicht. De imposante foto’s hieronder laten zien hoe wij de luchtbehandelingskasten plaatsen, een leuke en uitdagende klus. Zo valt er te zien dat de compactkraan naar boven wordt gehesen middels een verreiker van WIDO en valt er te zien hoe wij de luchtbehandelingskasten plaatsen. Deze verreiker is ook van WIDO en werd door onze eigen personeel bestuurt, wat de flexibiliteit en de veelzijdigheid van WIDO laat zien.

Verhuur mogelijkheden

De hoeflon C6 wordt door ons verhuurd, dus mocht u interesse hebben in deze machine of een andere compactkraan dan kunt u deze hier vinden. Daarnaast kunt u contact opnemen aangaande andere vragen omtrent deze machine. Dit project illustreert onze werkzaamheden en onze ervaringen, bent u nou benieuwd naar ons of andere werkzaamheden van ons. Neem dan een kijkje op onze projecten pagina of neem direct contact met ons op.