Artikel foto
18 april 2017

Plaatsing van zonnepanelen Stikkerbuilding

WIDO heeft zonnepanelen geplaatst op het dak van de Stikkerbuilding in Arnhem. Dit is uitgevoerd middels een telekraan van WIDO. De Stikkerbuilding is de thuisbasis van de Green Business Club (GBC). De GBC is een vereniging die zich richt op concrete resultaten op het gebied van verlevendiging en verduurzaming. De plaatsing van zonnepanelen past hier dus goed bij. Het grote materieel en de jarenlange ervaringen van onze machinisten heeft ons in staat gesteld om deze klus zorgvuldig en nauwkeurig uit te kunnen voeren. De grote hoogte waarop gewerkt werd is voor ons leuk, maar ook zeker een uitdagende klus. Tijdens het uitvoeren de plaatsing van zonnepanelen is de waarborging van de veiligheid van enorm belang. Mede hierom is alvorens het uitvoeren van deze klus een inspectie uitgevoerd en heeft er een gesprek plaatsgevonden met de klant over de uit te voeren werkzaamheden.

Daarnaast is het voor ons van groot belang dat ons personeel ten alle tijden veilig werkt en met voldoende kennis op pad gaat. Hierom hebben onze machinisten allemaal de benodigde certificaten, veilig werk is het halve werk.

Mocht u zelf ook een telekraan of zelfs heel ander materieel nodig hebben dan kunt u altijd kijken op onze verhuur pagina. Op deze pagina staat een groot aanbod van kranen tot aan heftrucks.

Dit project illustreert onze werkzaamheden en onze ervaringen, bent u nou benieuwd naar ons of andere werkzaamheden van ons. Neem dan een kijkje op onze projecten pagina of neem direct contact met ons op.