Artikel foto
30 maart 2020

Zandwinning installatie verhuizing Lent

De klus

In opdracht van MSB heeft WIDO een gehele zandwinning installatie in Lent gedemonteerd en verplaatst naar een nieuwe locatie in Beuningen. MSB is een combinatie van drie partijen die samen werken in het project Realisatie Landschapszone Waalsprong en Zandwinplas Beuningen, welke allen werken vanuit hun eigen specialisme. De complexe werkzaamheden bestonden uit het demonteren van deze gehele zandwinning installatie in Lent, het uithijsen en transporteren naar Beuningen en vervolgens het opbouwen van de gehele installatie. Wij hebben alle werkzaamheden die nodig waren voor het transport van deze enorme zandwinning installatie voor onze rekening genomen. Dit toont uiteraard de veelzijdigheid en flexibiliteit van het personeel en het materieel van WIDO. Deze werkzaamheden moeten in korte periode uit worden gevoerd zodat de nieuwe installatie zo snel mogelijk in gebruik kan worden genomen. De WIDO heeft deze werkzaamheden daarom zorgvuldig en snel uitgevoerd, met het oog op de inzetbaarheid van het materieel. Bij WIDO beschikken we over de juiste wagens en vakkundig personeel, welke allen de benodigde certificaten in bezit hebben, waardoor deze klus zorgvuldig en doeltreffend kon worden uitgevoerd.

Zandwinning installatie in beeld

Deze klus is door ons uitgevoerd en prachtig in beeld gebracht door Beeldmixer & NIDIM. Deze beelden zijn gemaakt door enerzijds te filmen vanaf de grond en anderzijds vanuit de lucht te filmen middels het gebruik van een drone. Een mooie klus verdient natuurlijk ook een mooie presentatie. Hierin worden de werkzaamheden van de WIDO belicht en vertellen wij wat WIDO, WIDO maakt. Naast prachtige shots van de werkzaamheden worden ook de ervaringen van ons personeel in beeld gebracht. Een echte aanrader om te bekijken dus. Klik hier om deze video te bekijken.

Dit project illustreert onze werkzaamheden en onze ervaringen, bent u nou benieuwd naar ons of andere werkzaamheden van ons. Neem dan een kijkje op onze projecten pagina of neem direct contact met ons op.