Vacature kraanmachinist telekraan/torenkraan

Wat wij zoeken in een kraanmachinist

WIDO is op zoek naar een gedreven kraanmachinist voor de telekraan/torenkraan. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitvoeren van hijswerkzaamheden en daarnaast het uitvoeren van (klein) periodiek onderhoud aan de kraan en het te gebruiken materieel. Deze werkzaamheden dienen netjes en effectief uitgevoerd te worden zodat projecten kunnen worden opgeleverd .

WIDO is op zoek naar:

  • Een persoon zonder een 9 tot 5 mentaliteit
  • Iemand die weet van aanpakken
  • Een persoon die flexibel is in de te werken uren
  • Iemand die klantvriendelijk is en resultaatgericht te werk gaat
  • Een persoon die in het bezit is van een geldig rijbewijs (C); in het bezit van code 95 is een pre
  • Iemand met een geldig hijsbewijs, VCA-certificaat en beschikt over eigen vervoer

Wat wij een kraanmachinist bieden

Bij WIDO bieden we een informele werksfeer met een leuk team. Je zal daarom altijd op pad kunnen met gezellige collega’s. Daarnaast zijn onze functies uitdagend van aard en is er ruimte om te groeien, zowel op persoonlijk als op professioneel gebied. Bij WIDO geloven we in het leveren van mooi en verzorgd werk en zijn we gericht op groei in de industrie. Bij ons zal je daarom mooie werkzaamheden verrichten en zijn er veel mogelijkheden wat betreft werkzaamheden en functies. Voor een idee van deze werkzaamheden kun je kijken op onze website, hier staan mooie projecten op vermeld voor een aantal toonaangevende klanten.

Daarnaast ben je bij WIDO gegarandeerd van een werkgever die geeft om haar mensen en geniet van lange dienstverbanden en loyale werknemers. Wij bieden verder marktconforme arbeidsvoorwaarden welke zijn vermeld in de CAO ‘beroepsgoederenvervoer over de weg en de verhuur van mobiele kranen’.

Standplaats: Nijmegen – Doetinchem

Ben je enthousiast geworden van de zojuist genoemde werkzaamheden, arbeidsvoorwaarden en functievereisten voor deze functie als kraanmachinist? Dan vragen we je om contact met ons op te nemen. Dit kan via de telefoon, de e-mail of simpelweg door onderstaand contactformulier in te vullen.

Kraanmachinist - telekraan

Contactformulier