Vacature machinist minikraan/spinkraan

Wat wij zoeken in een machinist minikraan/spinkraan

WIDO is op zoek naar een gedreven minikraan machinist/spinkraan machinist. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitvoeren van hijswerkzaamheden. Deze hijswerkzaamheden kunnen uiteenlopen van het hijsen van materialen binnen in de hallen van opdrachtgevers, met onze Hoeflon C30E, tot het hijsen van rioleringsbuizen. Deze werkzaamheden dienen netjes en effectief uitgevoerd te worden zodat projecten kunnen worden opgeleverd. Ben jij onze volgende machinist?

WIDO is op zoek naar:

  • Een persoon zonder een 9 tot 5 mentaliteit
  • Iemand die weet van aanpakken
  • Een persoon die flexibel is in de te werken uren
  • Iemand die klantvriendelijk is en resultaatgericht te werk gaat
  • Een persoon die in het bezit is van een geldig rijbewijs (B); in het bezit van rijbewijs BE is een pre
  • Iemand die beschikt over eigen vervoer

Wat wij een minikraan machinist/spinkraan machinist bieden

Bij WIDO bieden we een informele werksfeer met een leuk en jong team. Je zal daarom altijd omringd zijn door gezellige collega’s. Daarnaast zijn onze functies uitdagend van aard en is er veel ruimte om te groeien, zowel op persoonlijk als op professioneel gebied. Bij WIDO geloven we in het leveren van mooi en verzorgd werk en zijn we gericht op groei in de industrie. Bij ons zal je daarom mooie werkzaamheden verrichten en zijn er veel mogelijkheden wat betreft werkzaamheden en functies. Voor een idee van deze werkzaamheden kun je kijken op onze website, hier staan mooie projecten op vermeld voor een aantal toonaangevende klanten.

Daarnaast ben je bij WIDO gegarandeerd van een werkgever die geeft om haar mensen en geniet van lange dienstverbanden en loyale werknemers. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Standplaats: Nijmegen

Ben je enthousiast geworden van de zojuist genoemde werkzaamheden, arbeidsvoorwaarden en functievereisten van minkraan/spinkraan machinist? Dan vragen we je om contact met ons op te nemen. Dit kan via de telefoon, de e-mail of simpelweg door onderstaand contactformulier in te vullen.

Spinkraan-vacature

Contactformulier