Vacature machinist mini-/tele-/spinkraan

Wat wij zoeken in een machinist minikraan/telekraan/spinkraan

WIDO is op zoek naar een gedreven mini kraanmachinist die voor ons de hijswerkzaamheden gaat uitvoeren. De werkzaamheden kunnen uiteenlopen van het hijsen van materialen binnen tot buiten met bijvoorbeeld onze Hoeflon C30E. De werkzaamheden dienen zonder schade en effectief uitgevoerd te worden, dit is wat het werk uitdagend maakt.

WIDO is op zoek naar:

  • Een persoon zonder een 9 tot 5 mentaliteit
  • Iemand die weet van aanpakken
  • Een persoon die flexibel is in de te werken uren
  • Iemand die klantvriendelijk is en resultaatgericht te werk gaat
  • Een persoon die in het bezit is van een geldig rijbewijs (B); in het bezit van rijbewijs BE is een pre
  • Iemand die beschikt over eigen vervoer

Wat wij een mini-/tele-/spinkraan machinist bieden

Bij WIDO bieden we een informele werksfeer met een leuk team. Je zult daarom altijd omringd zijn door gezellige collega’s. Daarnaast zijn onze functies uitdagend van aard en is er ruimte om te groeien, zowel op persoonlijk als op professioneel gebied. 

Bij WIDO geloven we in het leveren van verzorgd werk en zijn we gericht op groei in de industrie. Bij ons zijn er veel mogelijkheden wat betreft werkzaamheden en functies. 
Voor een idee van deze werkzaamheden kun je kijken bij op onze website, hier staan veel projecten op vermeld voor een aantal toonaangevende klanten.

Daarnaast ben je bij WIDO gegarandeerd van een werkgever die geeft om haar mensen. Wij bieden verder marktconforme arbeidsvoorwaarden

Ben je enthousiast geworden van de zojuist genoemde werkzaamheden, arbeidsvoorwaarden en functievereisten van mini-/tele-/spinkraan machinist? Dan vragen we je om contact met ons op te nemen. Dit kan via de telefoon, de e-mail of simpelweg door onderstaand contactformulier in te vullen.

Voor deze functie heb je geen hijsbewijs nodig!

Spinkraan-vacature

Contactformulier