Monteur bedrijfswagens/mobiele hijskranen

Heb jij passie voor het sleutelen aan torenkranen, telescoopkranen, spinkranen, hoogwerkers, verreikers, heftrucks, bedrijfswagens, vrachtwagens, personenwagens of wil je deze passie ontwikkelen? Wij zoeken versterking in onze werkplaats. 

Jij wordt onze nieuwe fulltime monteur die zich dagelijks bezighoudt met het repareren, inspecteren en onderhouden van onze voertuigen. Geen dag is hetzelfde aangezien er een diversiteit aan reparaties en voertuigen zijn. 

Jij bent een aanpakker die zelfstandig werkzaamheden uitvoert en weet wat er moet gebeuren. Aan jou worden onze voertuigen toevertrouwd en jij zorgt ervoor dat alle reparaties veilig verlopen. Daarnaast ben je flexibel en vind je het niet erg om in onze werkplaats, maar ook op locatie te werken. 

Je beschikt over een afgeronde opleiding richting bedrijfsautotechnicus of een andere relevante opleiding, bij voorkeur heb je enige ervaring in een soort gelijke functie. Verder beschik jij over:  

  • Een geldig rijbewijs B (bij voorkeur CE);  
  • Beheersing van de Nederlandse taal; 
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit. 

Wij bieden jou een informele werksfeer in een leuk, jong team. Daarnaast is er ruimte om te groeien, zowel persoonlijk als op professioneel gebied. Je bent bij WIDO gegarandeerd van een werkgever die geeft om haar mensen. Verder bieden wij jou: 

  • Een goed salaris passend bij de functie; 
  • Alle voordelen van de CAO Beroepsgoederenvervoer; 
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden. 

Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op!
Dit kan via de telefoon, de e-mail of simpelweg door onderstaand contactformulier in te vullen.

Contactformulier