Vacature Leerling Monteur bedrijfswagens/mobile hijskranen

Wat wij zoeken in een monteur leerling bedrijfswagens/mobile kranen

WIDO is op zoek naar een gedreven monteur voor de bedrijfswagens, hoogwerkers en kranen. Het betreft een functie met zeer gevarieerde werkzaamheden. Je wordt allrounder in een groeiend bedrijf, wij zoeken een gedreven monteur die graag het vak wil leren m.b.t. het onderhoud van zware voertuigen.

WIDO is op zoek naar:

  • Een persoon zonder een 9 tot 5 mentaliteit en flexibel is in de te werken uren
  • Iemand die weet van aanpakken wat betreft reparatie en onderhoud van kranen, vrachtwagens, opleggers, hoogwerkers, heftrucks en personenwagens
  • Een persoon die diagnose kan stellen en storingen kan oplossen zowel in de werkplaats als ook op locatie
  • Iemand met een MBO of LBO+ niveau, een Rijbewijs BE (bij voorkeur Rijbewijs CE)
  • Een persoon die zowel in teamverband als ook zelfstandig de werkzaamheden kan verrichten

Wat wij een leerling monteur bedrijfswagens/kranen bieden:

Bij WIDO bieden we een informele werksfeer met een leuk en jong team. Je zal daarom altijd omringd zijn door gezellige collega’s. Bij WIDO geloven we in het leveren van mooi en verzorgd werk en zijn we gericht op groei. Bij ons zal je daarom mooie werkzaamheden verrichten en zijn er veel mogelijkheden wat betreft doorgroei naar andere werkzaamheden en functies. 

Bij WIDO ben je gegarandeerd van een werkgever die geeft om haar mensen en geniet van lange dienstverbanden en loyale werknemers. Wij bieden verder marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Standplaats: Nijmegen

Ben je enthousiast geworden van de zojuist genoemde werkzaamheden als monteur bedrijfswagens/mobile kranen? Neem dan contact met ons op!
Dit kan via de telefoon, de e-mail of simpelweg door onderstaand contactformulier in te vullen.

Contactformulier