Vacature werkvoorbereider/projectleider


Wat wij zoeken in een werkvoorbereider/projectleider:

WIDO is op zoek naar een gedreven werkvoorbereider/projectleider. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitvoeren en begeleiden van onze dagelijkse projecten. De werkzaamheden kunnen uiteenlopen van hijswerkzaamheden in de bouw tot en met een complete machineverhuizing in een fabriek. Deze werkzaamheden dienen netjes en effectief opgenomen en voorbereid te worden zodat de projecten kunnen worden uitgevoerd door ons team.

WIDO is op zoek naar:

  • Een persoon die minimaal MBO 4 werk- en denkniveau richting werktuigbouwkunde heeft
  • Iemand die ervaring heeft met het werken met tekenprogramma’s zoals AutoCad
  • Een persoon die analytisch, sociaal en communicatief sterk in woord en geschrift is
  • Iemand die flexibel is in de te werken uren
  • Een persoon die klantvriendelijk is en resultaatgericht te werk gaat
  • Iemand die in het bezit is van geldig rijbewijs (B) en het bezit van rijbewijs BE is een pre
  • Ervaring in de branche is een pre

Wat wij een werkvoorbereider/projectleider bieden:

Bij WIDO bieden we een informele werksfeer met een leuk en jong team. Je zult daarom altijd omringd zijn door gezellige collega’s. De functie is uitdagend van aard en er is veel ruimte om te groeien, zowel op persoonlijk als op professioneel gebied. Bij WIDO geloven we in het leveren van mooi en verzorgd werk en zijn we gericht op groei in de industrie. Voor een idee van deze werkzaamheden kun je kijken op onze website, hier staan mooie projecten op vermeld voor een aantal toonaangevende klanten.

Daarnaast bent u bij WIDO gegarandeerd van een werkgever die geeft om haar mensen en geniet van lange dienstverbanden en loyale werknemers. Wij bieden verder marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Ben je enthousiast geworden van de zojuist genoemde werkzaamheden, arbeidsvoorwaarden en functievereisten van werkvoorbereider/projectleider?
Dan vragen we je om contact met ons op te nemen. Dit kan via de telefoon, de e-mail of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Contactformulier