Artikel foto
4 mei 2016

Merlo Roto 40.26: een handige verreiker.

De Merlo Roto 40.26, een roterende verreiker met een maximale hefcapaciteit van 4 ton en een werkbereik van 26 meter. Deze verreiker is de nieuwe aanwinst van WIDO Kranenverhuur, een mooie toevoeging aan ons machinepark. Deze verreiker is beschikbaar voor uw volgende hijsklus.

De Merlo Roto 40.26: de specificaties

Deze verreiker wordt aangedreven door een Iveco 4-cilinder turbodieselmotor met 129 kW/175 pk. Het load-sensing hydraulieksysteem met Flow-sharing levert ruim voldoende olie, precies op de momenten dat dit nodig is. Dit zorgt, samen met de EPD-rijaandrijving, voor een flinke brandstofbesparing.

Om de Merlo Roto 40.26 veelzijdig in te kunnen zetten, is de machine door leverancier Abemec geleverd met een heel arsenaal aan bouwwerktuigen en accessoires, met onder meer een uitklapbare en zwenkbare 230-450 cm brede werkkooi, een jib met lier, FEM bord met lepels, telescoopjib, BM-air filterunit, airco, giekverin en  LED werklampen. Zo zijn er weinig situaties te bedenken, waarvoor deze krachtige verreiker niet geschikt is.

Er is daarnaast gekozen voor een speciale uitklapbare werkkooi die 360 cm breed en 230 cm diep is,met 800 kg laadvermogen. De lichtgewicht kooi is prima inzetbaar bij asbestwerkzaamheden of bij het monteren van zonnepanelen.

Een verreiker huren?

Een verreiker huren, zoals deze Merlo Roto 40.26, doet u uiteraard bij WIDO. Wij hebben jarenlange ervaring in de verhuur en het gebruik van verreikers. Het besturen en vervoeren van zo een kraan vraagt om specialistische kennis, u kunt daarom gebruik maken van onze machinisten. Deze machinisten zijn echte experts in hun vakgebied en beschikken daarnaast over de nodige certificaten. Zo bent u verzekerd van een goede en veilige uitvoering van uw hijsuitdaging. U kunt ons aanbod bekijken op onze verhuur pagina. Weet u, niet helemaal precies welk materieel nodig is voor uw klus? Neem dan contact met ons op, dan zijn we u graag van dienst.